• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Atelier In-ge-zicht

Atelier In-ge-zicht

Een gezicht spreekt voor zich. Ik ben Ilona Bisschop, beeldend kunstenares. Structuren, vormen en patronen vind ik erg interessant. Als je alles op microscopisch niveau bekijkt bestaat alles uit stukjes die met elkaar zijn verbonden tot een groter geheel. Dat fascineert me.

Op het moment dat deze vormen en patronen samensmolten met het gezicht ontstond voor mij het gevoel en het verhaal. Dit klopte voor mij.

Ik ben via de Kunstacademie Minerva te Groningen afgestudeerd richting Autonoom Beeldende Kunst. Voornamelijk ben ik op schilderen en tekenen gericht, maar ik maak ook graag gebruik van andere materialen, zoals stof of klei, zodat het gezicht een extra laag krijgt. Ik bewerk ook wel 3 dimensionale vormen. Na een eerste idee en opzet laat ik mijn werk graag groeien tijdens het maakproces door wat ik zie, heb liggen of tegenkom.

In opdracht vervaardig ik portretten waarbij ik de innerlijke wereld met de uiterlijke wereld verbind door middel van vormen, kleuren en materialen die de opdrachtgever zelf mag aangeven. Hierdoor ontstaat een portret van de dingen die bij jou of je dierbaren horen.

In de workshops die ik aanbied ga je je eigen krachtprachtportret maken. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Het is lastig in deze tijd van vele afleiding en prestatiedruk jezelf te vinden en voor jezelf op te komen. Of je bent jezelf een beetje uit het oog verloren met de jaren. Daarom gaan we aan de slag met jouw gezicht. Je gaat werken op basis van je gevoel, wat maakt je blij en waar gaat je energie goed van stromen. Vooral doen en niet te veel nadenken. Dat komt later wel weer. En je mag lekker spelen met allerlei materialen om dit vorm te geven.

Tijden en data voor workshops kunnen in overleg. 
U kunt altijd even contact opnemen voor een kennismaking, aanvraag of meer info.

Instagram:        atelier_in.ge.zicht
Website:           www.ilonabisschop.weebly.com

Contact:

E-mail:            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel:                  06-15335498


logotranp