• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beeldhouwen met speksteen

Ik geniet intens van het proces om iets uit speksteen te creëren. Tijdens dit proces kan ik alles loslaten en er volledig in opgaan. Het geeft ontspanning en voldoening.

Viyona

Mijn naam is Gretha Praamstra en ben een gecertificeerde Yoga instructrice. Ik heb mijn opleidingen genoten bij de ALOO te Woerden.

Yogamatties

Van kinderen en tieners wordt veel gevraagd in onze maatschappij. Op school ligt de lat hoog en ook in hun vrije tijd hebben ze het druk.

Onno Sjongt

Grutte wrâldproblemen, in kommersjele media en in neatûntsjennende ekonomy; we libje yn in hystearyske maatskippij.

Atelier In-ge-zicht

Een gezicht spreekt voor zich. Ik ben Ilona Bisschop, beeldend kunstenares. Structuren, vormen en patronen vind ik erg interessant. Als je alles op microscopisch niveau bekijkt bestaat alles uit stukjes die met elkaar zijn verbonden tot een groter geheel. Dat fascineert me.

Combs Art Projects

Bij Combs Art Projects kun je tekenen en schilderen. Er wordt op diverse dagdelen lesgegeven in groepen voor beginners, gevorderden en opfrissers. De nadruk ligt op talentontwikkeling, vaardigheden opbouwen, kennis vergroten en verdieping.

Studio B. ART

Mijn studio is de plek waar ik mijn ontdekkingsreis in olieverf vorm kan geven, maar ook de plek waar ik mijn creativiteit kan delen met anderen.

Akt Artworks

Ik ben Andre. Ik ben een enthousiaste levensgenieter die op dit moment een ruimte huurt in de oude Groen van Prinstererschool.

Echt Tjitske

Creatief bezig zijn heeft Tjitske Dijkstra haar hele leven al gedaan. Zij heeft toneel gespeeld, geregisseerd, ze schrijft gedichten, 

Hans Silvius

Al heel lang heb ik een fascinatie voor de bijzondere schoonheid van verval en de wisselwerking tussen leven en dood. 

Femke Bourgonje

Femke Bourgonje is beeldend kunstenaar, docent abstract schilderen, coach op het gebied van creatieve en persoonlijke ontwikkeling en grafisch ontwerper.

logotranp