• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Spring

Spring

Na een geslaagde eerste SprinG vindt zondag de tweede editie van SprinG plaats. SprinG is een open podium met een lage drempel waar iedereen aan mee kan doen. Het thema van deze SprinG is ‘Stad en Platteland’ en is een initiatief van De Groen Kunst & Cultuur te Dokkum.
Als eerste zal Famke Adema enkele nummers voor ons zingen. Hierna brengen nieuwe talenten van De Pionier Theatercreaties enkele éénakters ten tonele.
Voor de pauze komt singer-songwriter Martin Korthuis een optreden verzorgen en zal hij over zijn nieuwe boek vertellen.
Na de pauze treden Freddy Snip en Jelle Rademakers op onder de bandnaam Flesh & Bone. Zij spelen een mix van rockabilly, country, pop en rock. Begin volgend jaar komt hun eerste CD uit.
De afsluiter van de middag is de band 2COVER. Het repertoire van deze zeskoppige band bestaat uit bekende en onbekende covers uit de pop, rock, soul en country.
Kortom, het wordt weer een gezellige middag met veel talenten en diversiteit. SprinG vindt plaats bij De Groen Kunst & Cultuur aan de Van Kleffenstraat 5 in Dokkum. De optredens starten om 15:00 uur. De toegang is gratis, plaatsen zijn te reserveren via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
SprinG is een podium voor de professionele artiest, maar zeker ook voor iedereen die eens wil ervaren wat het is om op een podium wil staan. Voor de één is de podiumervaring leerzaam en voor de ander is het een manier om nieuw werk uit te proberen of te promoten. Alle podiumkunsten zijn welkom, van dans- tot goochel-act en van voordragen tot muziek maken.
Wil jij ook eens meedoen? SprinG jij er ook eens voor? Voor de SprinG van 28 november kun je je nog opgeven. Dit kan ook via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logotranp