• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TWEE JAAR YOGAMATTIES

TWEE JAAR YOGAMATTIES

Een foto (met de prachtige bloemen die ik van Attie kreeg) die werd genomen op de open dag in De Groen van twee jaar geleden. Eigenlijk het startsein voor Yogamatties, hoewel ik pas in oktober met de lessen zou gaan beginnen. Een paar weken voor de open dag had ik namelijk nog geen flauw idee dat ik op korte termijn met een eigen bedrijf zou starten.
Fimke was een paar maanden oud dus dat zou allemaal nog wel eens komen.. misschien.. ooit. En toen hoorde ik over De Groen en het speellokaal dat daar te huur was. Een kans die ik niet kon laten lopen. Binnen twee weken verschenen met de hulp van Coert en Lonneke een naam, logo, flyers en website. Samen met Mem Harmke schreef ik me in bij de KVK.
Wat heb ik in de afgelopen twee jaar al veel gedaan en bereikt! Yogamatties loopt als een trein. Wat fijn dat ik al zo veel kinderen en tieners mocht ontmoeten in De Groen en op verschillende scholen (basisscholen en middelbare scholen). Verder volgde ik trainingen en opleidingen, de komende tijd staan er nog wat op de planning. Ik geniet zo van wat ik vanuit Yogamatties doe en ben enorm dankbaar dat dit allemaal op mijn pad komt. Vanaf morgen ga ik iets minder uren werken voor de Gemeente Opsterland, zodat ik net wat meer tijd aan Yogamatties kan besteden.

logotranp