• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Minifestival SprinG in De Groen Kunst & Cultuur

Minifestival SprinG in De Groen Kunst & Cultuur

Aanstaande zondagmiddag, 28 april, zijn er diverse optredens bij te wonen in De Groen. Het mini-festival SprinG is vrij toegankelijk tussen 14:00 en 17:00 uur. De line-up bestaat uit muzikanten en enkele theatermakers.

‘The Buzmen’ is een tweemansformatie bestaande uit Bert de Jong en Frank Hoogcarspel. Zij hebben een lange staat van dienst in de muziek en brengen covers en eigen werk met gitaar en bas.
Theatergroep ‘Jip en de Jannekes’ is ook van de partij. Jip van Wijk heeft enkele spelers en een pianist rond zich verzameld en speelt een korte voorstelling. ‘The Resurrections’, bestaande uit Gerdie de Jong en Joris Collier leveren een bijdrage op het muzikale en theatrale vlak. Eddo Pol en Martin Korthuis, beide gitaristen, zullen covers en eigen werk spelen, afgewisseld met een “sterk” verhaal van Martin Korthuis. Ook is Hello Again van de partij. Zij brengen met saxofoon, drums en gitaar enkele oude bekende nummers ten gehore.

De toegang is geheel gratis. Wel kan men ter plekke een bijdrage leveren om de onkosten voor de artiesten te vergoeden.

Het mini-festival SprinG is een “open” podium voor alle podiumkunsten, voor jong en oud,  voor gevorderde en nieuw talent, voor solisten en groepen. Op zondagmiddagen kan iedereen voor publiek zijn kunsten tonen. De inhoud van de acts is geheel vrij. Wil jij ook podiumervaring opdoen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij bundelen de aanvragen en zoeken een geschikte datum.

De Groen Kunst & Cultuur is gevestigd in de voormalige Groen van Prinstererschool aan de Van Kleffenstraat 5 te Dokkum. Zij wil voor Dokkum en omstreken een platform zijn voor de amateur en professionele creatieveling.


logotranp