• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Akt Artworks

Ik ben Andre. Ik ben een enthousiaste levensgenieter die op dit moment een ruimte huurt in de oude Groen van Prinstererschool.

Hier maak ik kleurrijke schilderijen in diverse stijlen. Gesprekken op straat, tijdens mijn werk, teksten in muziek, afbeeldingen van straatartiesten en kunstenaars die ik volg op Instagram, mooie natuur, reizen en mijn diepere gedachten inspireren mij. Ik probeer mijn gevoel en gedachten over te brengen op doek, papier, inspirerende materialen zoals kringloopvondsten, gitaar, houten panelen etc. Het maakt niet zoveel uit.image01

Mijn schilderwerk is kleurrijk maar kan ook alleen zwart/wit zijn. Ieder heeft een eigen interpretatie van abstracte schilderwerken, dat moeten we zo laten. Eigen creativiteit in denken is veel belangrijker dan wat ik er van vind. Ik probeer met diepte, licht en schaduw te werken om een schilderij te laten leven.

Het schilderen heb ik zelf ontwikkeld, ik vroeg me af: wie ben ik en wat maakt mij blij? Dat zijn vormen, kleuren, symbolen, eigen gedachten en gevoelens overzetten in een kleurrijk en uitdagend kunstwerk.

Wie ik ben? Dat ben ik nog steeds aan het onderzoeken, in ieder geval: creatief, kleurrijk en soms mysterieus…

Contact:

Instagram: @aktartworks @ikbenandre

 


logotranp